luni, 18 aprilie 2011

Drogurile si nocivitatea lor

Substantele interzise ,nu ar mai trebui consumate de nimeni ,mai ales ca,zilnic la televizor vedem cel putin doua cazuri de tineri ,poate si mai multe ,care au murit sau care au fost internati ,din cauza excesului de droguri,sau din cauza noilor aparute "Etnobotanice",care nu fac altceva decat sa omoare zilnic sute de tineri.
Ele dau pe moment o stare de euforie,si de fericire,dar la scurt timp auzim la televizor sau radio ca un tanar sau mai multi au murit sau sunt la spital,sau fac inchisoare pentru trafic de droguri.
Multi dintre tinerii care consuma droguri ,nu isi dau seama ca in acest fel viitorul lor se poate termina in orice moment ,si ca nu mai pot spera sa ajunga acolo unde ei voiau si sa faca ce voiau ,decat in cazul in care au puterea sa se lase ,si sa nu se mai apuce niciodata.
Cum majoritatea tinerilor au doar o vointa de moment ,sau totala ,cei care se lasa si nu se mai apuca niciodata,au sanse mari sa reuseasca in viata,cei care au vointa numai pe moment vor reusi atunci ,dupa  care vor redeveni nulitati ,de care tara noastra si cultura nu are nevoie,viitorul le e compromis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...