sâmbătă, 9 aprilie 2011

Toma Caragiu-un alt actor de valoare

Toma Caragiu este un mare actor care a jucat alaturi de Anda Calugareanu dar si de alti colegi ,cu care ne mandrim si azi,chiar daca sunt in istoria teatrului ,fara a fi prezenti fizic,au ramas filmele care spun mai mult .
A jucat in filme si in cuplete care sunt astazi in videoteca tuturor televiziunilor ,si mai ales in arhiva televiziunii publice ,care le difuzeaza frecvent.
Este un mare cantaret ,a cantat in cuplete pe care altii nu le puteau juca,si care erau concepute special pentru vocea lui si a colegilor si colegelor sale ,si a ramas in istorie ca un mare actor si cantaret ,care ne face mandri de tara,limba si de nationalitatea noastra ,ca urmare astazi nu se prea vorbeste de el,cum nu se vorbeste nici de ceilalti ,si singurul post care mai difuzeaza filme romanesti este B1,unde se dau filme 100%romanesti ,cu actori mari ca Toma Caragiu,Dem Radulescu,Puiu Calinescu si multi altii.
Ne face sa ne mandrim cu tara,limba si nationalitatea noastra ,si ne invata sa ne iubim actorii atata timp cat traiesc,dar si dupa moarte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...