sâmbătă, 2 aprilie 2011

Tatiana Stepa-cantareata care zambea mortii

Tatiana Stepa a fost ,si este in continuare o mare cantareata de folk ,care ne face sa  ne mandrim cu tara noastra ,cu nationalitatea si cu limba noastra ,activand sub obladuirea atenta a lui Adrian Paunescu ,cel care a lansat-o ,si a propulsat-o in lumea muzicala aducand-o la Cenaclul "Flacara",si care i-a compus nenumarate melodii ,care astazi se aud pe portalurile de muzica care promoveaza folk-ul .
Timp de cativa ani a activat la Cenaclul "Flacara",facand parte din Grupul Ecou,alaturi de care a cantat "Taina",dar si "La o cana cu vin",dar si din grupul "Partaj",alaturi de care a cantat melodia "Partaj",care dadea si numele grupului .
Dupa care ,acelasi cenaclu activa sub un alt nume:"Totusi iubirea",a activat in continuare ca solista ,sub obladuirea aceluiasi Adrian Paunescu.
Ca solista a lansat albumul "Treisprezece clipe ",cu melodii precum colindul "Galbena gutuie",interpretat acum de foarte multa lume,inclusiv de formatia "Talisman" ,care s-a lansat la festivalul de folk "Om bun".

2 comentarii:

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...