duminică, 3 aprilie 2011

Mihaela Runceanu-o stea pentru vecie

Mihaela Runceanu este o mare cantareata de muzica usoara care ne face sa ne mandrim cu tara,cu limba si cu nationalitatea noastra.
Si asta deoarece este o mare cantareata ,care a cantat doar in limba noastra,fara sa mai cante si in alte limbi,melodii care sunt si astazi pe portalurile de muzica romaneasca ,si pe care majoritatea tinerilor ,nu le-au auzit.
Intre melodiile care au facut-o celebra se afla:"Fericirea are chipul tau", "De-ar fi sa vii", "Pentru voi lucruri noi",s.a.
Mihaela Runceanu este cea care l-a propulsat cu multi ani inainte sa moara ,pe varul sau ,care mai tarziu i-a dedicat o piesa ,alaturi de "No coment","Intoarce-te la mine" ,Xenti Runceanu ,in lumea muzicala.
Si nu l-a propulsat numai pe el.
Silvia Dumitrescu ,Miki,Nicola ,dar si altii au fost ajutati sa se ridice ,de catre marea noastra comoara a muzicii usoare romanesti ,care traieste si astazi prin cantecele sale nemuritoare ,care ne fac sa ne mandrim cu tara ,limba si nationalitatea noastra ,si fac inimile celor din diaspora sa vibreze la gandul ca sunt romani,vorbesc romaneste si ca s-au nascut in Romania si sa se mandreasca cu asta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mircea Horia Simionescu -un prozator si eseist important al tarii noastre

Mircea Horia Simionescu este un prozator si eseist  care ne face mandri din punct de vedere cultural national si lingvistic . Este un prozat...