joi, 21 aprilie 2011

Drogurile si violenta-legatura dintre ele

Drogurile ,indiferent de tipul lor ,dau diverse reactii consumatorilor.
Unii sunt nervosi ,altii sunt violenti ,sau au reactii digestive ,adica varsaturi ,dureri de cap,de stomac ,sau pot sa aiba toate reactiile.
Drogurile sunt ,pentru cei ce nu consuma ,dusmanul cel mai de temut ,si din acest motiv ei incearca sa-i ajute pe ceilalti si sa-i faca sa inteleaga ca drogurile sunt nocive.
Insa nu toata lumea intelege ca drogurile sunt daunatoare ,si ma refer aici ,nu doar la tineri ,ci si la oamenii maturi.
Am vazut la "Rai da'buni",un om care era trecut de tinerete si care a sunat la emisiune si a spus ca el s-a drogat cativa ani ,iar dupa ce s-a lasat de ele ,s-a apucat de alcool ,care va face obiectul altei campanii organizate pe blog.
Un cantaret care odinioara ,canta cu Sisu,acum se implica in campanii dorindu-si ca oamenii sa inteleaga ca nu e bine sa se drogheze.
Nu toata lumea intelege mesajul transmis de cantaretii romani,nu toata lumea capteaza ce spun ei.
In 2002,3rei sud est ,Animal X,s.a ,au facut o campanie prin care ii indemnau pe tineri sa spuna nu drogurilor ,si sa ia viata de la capat.
Dar din pacate nu au fost auziti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...