joi, 31 decembrie 2015

Scrisoare catre cititori

Dragi cititori,
In anul care trece am vorbit pe blog despre un singur lucru :cultura.
Desi am abordat acest aspect din mai multe unghiuri pot spune ca abia acum incepe sa se faca auzit si strigatul nostru catre cei care trebuie sa auda ceea ce se vorbeste de mai bine de patru ani cum ca aceasta ramura nu este scoasa la lumina atat cat ar trebui .
Cei care ar trebui sa auda ceea ce vorbesc aici pe blog nu sunteti numai voi mai sunt si cei de la cultura care ar trebui sa faca statui librariile care ar trebui sa comercializeze biografii despre toti scriitorii actorii cantaretii dansatorii care au insemnat si inseamna in continuare ceva pentru ea.
In continuare pana la data de 7 ianuarie inclusiv voi vorbi despre manastiri dupa care revin cu postarile obisnuite pana in data de 1 aprilie cand scriu din nou despre ele fiind postul Pastelui.
Va doresc sa va bucurati de sarbatori si sa va relaxati toti alaturi de familiile voastre asa cum e normal pentru toata lumea.
Cu drag,
A voastra bloggerita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...