sâmbătă, 31 decembrie 2011

Scrisoare catre cititori

Dragi cititori,
In anul care tocmai se incheie ,am creat aceasta platforma de comunicare,o platforma multiculturala, care a aratat ,si va arata in continuare fata nevazuta  ,dar frumoasa a tarii noastre  si milioanele de motive pentru care trebuie ,daca nu o facem , sa ne mandrim cu tara noastra .
Am aratat ,si vom mai arata si altceva ,in afara emisiunilor de proasta calitate,sau a muzicii care nu este in totalitate buna , si mai mult de atat am transformat aceasta platforma de comunicare , intr-o platforma religioasa .
Vom vorbi si la inceputul anului ,pana la Sfantul Ion despre cateva personalitati marcante ale religiei ,dar si ale culturii ,insemnand :regizori,actori,scriitori,cantareti s.a.m.d.,care ne-au facut si ne fac sa ne mandrim cu tara noastra ,chiar daca doar din punct de vedere cultural,national si lingvistic cu tara noastra .
In incheiere ,vreau sa transmit tuturor romanilor ,un gand bun ,sanatate ,bucurii si liniste in case,dar si sa aiba o masa imbelsugata,si un an nou mai bun !
 Ne auzim anul viitor,
a voastra bloggerita .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...