miercuri, 16 martie 2011

Adrian Paunescu-descoperitorul de talente

Adrian Paunescu e un mare poet si un mare descoperitor de talente ,dar si un om care a luptat in adevaratul sens al cuvantului pentru tara,limba ,popor ,mandria de neam si de a vorbi ,dar si de a scrie ,mai ales ,corect romaneste.
Valeriu Sterian,Stefan Hrusca ,Vasile Seicaru,Octavian Bud,Ducu Bertzi,Phoenix,Poesis,Tatiana Stepa,Magda Puskas s.a s-au lansat sub obladuirea lui si sub atenta lui supraveghere.
Adrian Paunescu a fost,si este in continuare un mare poet al neamului,si un veritabil compozitor al multor melodii pe care artisti ca Victor Socaciu si sus-mentionatii le-au cantat din inima si ne-au facut mandri ca suntem romani ,vorbim romaneste,dar si scriem ,si ca ne-am nascut aici si i-au facut pe romanii din diaspora sa le vibreze inimile la auzul muzicii folk romanesti.
Marii nostri cantareti de folk,dar si din alte genuri ,datoreaza lui Paunescu,faptul ca s-au lansat si ca astazi sunt pe piata muzicala din Romania,dar si din strainatate(Stefan Hrusca),care acum este un cantaret de muzica laica si usoara foarte buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...