sâmbătă, 5 martie 2011

muzica techno si limba romana

Muzica techno e o muzica care aproape a disparut din peisajul romanesc, dar la vremea ei a avut un succes nebun ,nesperat la vremea ei ,insa acum aproape ca nu se mai aude, chiar nu se mai aude deloc.
Niciun post de radio sau televiziune ,nu mai difuzeaza muzica techno,nici macar posturile pe care se difuzeaza doar muzica sau emisiuni despre vedete nu mai cheama niciun cantaret,pentru ca, muzica techno nu mai e cautata,si ca urmare genul a disparut.
Nu inteleg in schimb,cum putem ca intr-o tara ca Romania ,unde ar trebui sa se vorbeasca limba romana la perfectie,si ca sa nu mai vorbim de scris ,ca asta doare cel mai mult ,putem sa scriem "c-ar" impreunat fara cratima si fara sa se gandeasca ca traiesc in Romania ,sunt romani si,trebuie sa vorbeasca corect limba tarii lor ,sa scrie ,sa citeasca etc.
Cantaretii de techno au avut in perioada lor ,glorie multa ,dar acum,intr-o tara care nu promoveaza talentele adevarate,nu sunt promovate nici trupele de techno,cat ar merita.
Stop!E timpul ca talentele adevarate ,si muzica adevarata, dar si rock sa fie promovate si la noi si in strainatate,fara echivoc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...