miercuri, 2 martie 2011

muzica house si limba romana

Muzica house este muzica care, se aude in discoteci,cluburi ,la toate posturile muzicale si face un succes nebun la
noi ,dar si peste hotare.
In toate cluburile se aude in zilele noastre muzica house,cantata de DJ Rhyno si Silvia sau Ovidiu Who's your daddy ,Vali Barbulescu ,si multi altii.
Chiar si trupele de rock au ajuns sa remixeze melodii noi,sau melodii mai vechi ,cantate intr-o alta maniera ,refacute cu ajutorul mixerului.
In muzica romaneasca ,frecvent se remixeaza piese vechi ,ca exemplu "Eternitate" pe care le canta tineri de valoare ca Mihai Bajinaru,o voce de exceptie ,care poate canta orice gen de muzica(in afara de opera)cu toate liniile melodice posibile.
Revenind la muzica house,aceasta nu prea mai e auzita atat de des la radiouri ,ca pe vremuri,dar se aude totusi.
Un alt exemplu de cantaret de muzica house,nou aparut in acest peisaj,este baiatul regretatei Anca Parghel ,care a aparut cu "Fly DJ",la Confidential,la premiile lunare.
Tot muzica house canta si trupa Fly Project,care au acum un succes nebun,sper sa nu se destrame ,la fel si Tom Boxer,canta tot muzica house ,dar alaturi de Anca Parghel,au cantat altceva,ca dovada au facut un succes nebun,si in afara tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...