luni, 21 martie 2011

Gheorghe Dinica-un actor neintrecut

Gheorghe Dinica este un actor de neintrecut ,care a jucat in filme precum "Cu mainile curate","State de Romania",dar si filmul de epoca "Aniela".
A avut insa si melodii precum "Si daca","Tii minte","Pentru cine am muncit","Mica serenada"si multe altele,demonstrand ca este un artist complet ,si ca le poate face in acelasi timp pe amandoua .
Este un om de nota zece care ne face mandri de tara noastra,de limba si de nationalitate ,pentru cum a jucat ,dar si pentru multe filme ramase in filmoteca de aur a tuturor televiziunilor,chiar si a celor care difuzau telenovele,dar nu numai .
Datorita activitatii sale nu a avut timp prea mult pentru familie,dar s-a compensat prin grija si protectia sotiei lui,Gabi Dinica,care a avut grija de el pana in ultimul moment ,si care l-a inteles ca este mereu plecat ,si l-a iubit pentru ce era el.
A murit la spital ,bolnav de septicemie ,acum cativa ani ,dar a ramas in istoria filmului romanesc ca fiind un om ce ne face mandri de nationalitate,de limba si de faptul ca suntem romani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...