marți, 22 martie 2011

Ion Dolanescu-elvisul muzicii populare romanesti

Ion Dolanescu este un mare cantaret de muzica populara care a facut si face istorie in continuare ,prin vocea sa ,dar si prin cantecele sale,care l-au facut celebru.
Intre acestea se numara :"M-am nascut intre Carpati","Radu mamii","Balalau",dar si altele ,care au ramas in istoria muzicii populare romanesti ,si care ne fac sa ne mandrim cu tara noastra ,cu limba,dar si cu nationalitatea.
Este un om care l-a facut si pe baiatul sau,Ionut sa cante atat de frumos ,si sa ne faca in continuare ,mandri ca ne-am nascut aici,de nationalitatea ,dar si de limba noastra pe care o vorbim si in care scriem.
El este o legenda ,dar nu inteleg ,de ce trebuie sa iasa toata lumea si sa le pateze onoarea si lui Dragos,si lui Ionut ,dar si tatalui sau,cand de fapt ,ar trebui sa ne mandrim cu nationalitatea,cu limba pe care o vorbim si in care scriem,si cu orasul in care locuim,mai exact cu cultura locului,in loc sa denigram oamenii de valoare ,si sa-i facem sa fie ultimii ,cultura trebuie promovata,prin urmare si muzica populara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...