marți, 8 martie 2011

muzica latino si limba romana

Muzica latino e o muzica foarte auzita,care se aude si la posturile muzicale,si in cluburi ,aproape peste tot ,deoarece e o muzica frumoasa ,si cu mesaje de dragoste ,si cuvinte care pot fi intelese de aproape toata lumea,neavand un limbaj vulgar,sau cuvinte licentioase ,pentru care sa fie amendati,sau sa li se interzica sa mai cante ,pe motiv ca are un limbaj vulgar muzica lor ,sau ca nu poate fi ascultata.
In 1997 ,Fuego sau Paul Surugiu se lansa pe piata muzicala cu melodia "Toata lumea danseaza" ,cu care a dat lovitura,facand milioane de fete sa si-l doreasca drept iubit,sau mamele sa si-l doreasca de baiat.
In acelasi an,sau mai tarziu s-a lansat Latin Expres,trupa in care canta si Pepe,un baiat plin de talent ,si care au dat lovitura cu "Nu te mai doresc",dar si cu "As vrea sa cred","Pasiune pentru o zi",si "Uneori" ,dar si cu "Tu esti primavara mea",a lui Aurelian Andreescu ,si multe alte melodii.
Cativa ani mai tarziu ,se lanseaza in muzica latino ,Mandinga ,avand-o atunci in componenta pe Elena Gheorghe ,care actualmente canta solo.
Acum ei au un mare succes ,cantand si melodii cu mesaj direct catre fete .
Ca exemplu,"Cand sunt cu tine",Doar tu,"Soarele meu-melodia cu care au incercat sa se duca la Eurovision,dar nu le-a reusit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...