miercuri, 30 martie 2011

Madalina Manole-fata cu parul de foc

Madalina Manole este o mare cantareata de muzica usoara care ne face mandri de tara,de limba si de nationalitatea noastra .
Nascuta pe 14 iulie ,a fost casatorita cu Serban Georgescu ,cel care a lansat-o in muzica usoara romaneasca ,si cu care a dat lovitura ,dupa 14 ani s-au despartit.
A urmat apoi casatoria cu Petru Mircea,care din pacate s-a terminat brusc ,din pricina mortii ei,tot pe 14 iulie.
Din aceasta casatorie ,a rezultat un baietel ,pe care il cheama la fel ca pe tatal lui,si care nu va sti prea multe despre mama lui.
Melodii care au ramas in istorie si care vor aminti de ea tot timpul:"Jucatorul de iubiri","Dragoste de foc","Fata draga","Ei si ce?" ,"Te-am  vazut ,mi-ai placut" s.a
Ultima melodie a fost vazuta prima data ,ca fiind o melodie facuta pentru a alina singuratatea unora,dar dupa moartea ei ,s-a descoperit ca in interior gandurile erau cu totul altele decat ce spusese la un interviu ,acordat unui ziar.
Ea ne face mandri de tara,de nationalitate,limba si popor pentru ca majoritatea cantecelor erau in limba noastra si le fac inimile celor din diaspora sa vibreze de mandrie,la gandul ca sunt romani,si ca s-au nascut in Romania ,si vorbesc romaneste,si le va face in continuare.
Legenda continua. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...