vineri, 11 martie 2011

Laura Stoica-o legenda ce va trai mereu

Laura Stoica s-a lansat in 1990 ,odata cu Ovidiu Komornyik ,dar si cu Cornel Verban,si a avut milioane si milioane de admiratori,si sute de albume vandute ,dar si un stil care oarecum o caracteriza:pop-rock-ul .
Fire mai rebela,mai nebuna a abordat un stil ,caracteristic ei,dar are si balade,si piese de pop,piese mai lente ,care aratau uneori o fire depresiva,o fire care avea supararile ei.
Cea mai mare suparare,dar si frustrare era ca radiourile nu o difuzau atat cat ar fi trebuit ,si nu o promovau pe masura valorii ei.
Intre melodiile cele mai cunoscute sunt:"Focul","Un actor grabit","Da Doamne cantec","Mai frumoasa","Mereu ma ridic" si multe alte melodii.
Provenita dintr-o familie dezorganizata ,asa cum povestea Florin Ionescu,ea a evoluat destul de frumos pe piata muzicala ,scotand sute si sute de albume si de melodii ,care s-au facut auzite la aproape toate radiourile si la toate posturile muzicale,care difuzau muzica romaneasca,facandu-ne mandri ca suntem romani,vorbim romaneste si traim in Romania.
Moartea ei a survenit in urma unui accident de masina ,din neatentia unui sofer ,care a vrut sa evite o alta masina,intamplator sau nu in masina era si Cristi ,iubitul ei,dar si copilul pe care reusise sa-l vada cu cateva saptamani inainte la ecograf,,iar cu o saptamana inainte fusese la Teo la emisiune alaturi de Cristi.
La 4 ani distanta,in memoria ei,a fost scos albumul urmator ,cu foarte multe piese noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...