sâmbătă, 26 martie 2011

Aurelian Andreescu-Frank Sinatra al Romaniei

Aurelian Andreescu este un cantaret care ne-a facut mandri si ne face in continuare de tara,limba si nationalitatea noastra ,prin cantecele lui si prin vocea si talentul sau.
Cantece care l-au facut celebru:"Merit eu,""Un fluture si-o pasare ","Oameni","In tot ce e frumos pe lume"si multe altele.
Este cantaretul care astazi,in zilele noastre este comparat cu Frank Sinatra ,el avand vocea asemanatoare cu a lui Sinatra ,dar si cu a lui Elvis.
Ar mai fi fost multe de spus ,ar mai fi avut,si de fapt ,spune multe prin muzica pe care a lasat-o in urma ,si care este un tezaur ,o comoara pentru tara noastra ,si pentru noi ca oameni,ca noi sa cunoastem adevarata muzica ,si adevaratele talente pe care le avem,si asta chiar daca au ramas doar melodiile,melodii care spun mult ,dar care nu pot fi interpretate ,decat de tinerii cu voci bune,care pot sa cante orice.
Este cantaretul care ne face mandri ca suntem romani,vorbim romaneste si ne-am nascut in Romania ,dar si pe cei din diaspora ,carora le vibreaza inima cand aud cantece in limba romana,de dorul tarii lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...