joi, 24 martie 2011

Florin Bogardo-compozitorul cel mai iubit si vestit din Romania

Florin Bogardo este un compozitor ,care ne-a facut ,si ne face in continuare mandri de tara,de limba pe care o vorbim ,si in care scriem corect ,dar si de nationalitatea noastra ,prin miile de melodii scrise sutelor de cantareti,dar si sotiei sale,Stela Enache.
De asemenea a compus si coloanele sonore ale filmelor "Declaratie de dragoste"si "Liceenii",iar melodia de la "Liceenii"-primul film ,a fost cantata de Stela Enache,sotia sa.
Alte melodii compuse de el:"Izvorul noptii","Un fluture si-o pasare" "Zana padurilor", "Plop infrant","Ce simti cand esti indragostit","Daruieste-mi acest ceas"s.a
Este un compozitor foarte cunoscut,dar prea putin difuzat ,deoarece radiourile nu ii difuzeaza melodiile ,de 2 ani ,s-a scos doar un disc cu melodii despre care tinerii ,si nu sunt putini ,nu stiau ca sunt scrise de el ,pentru ca la televizor ,si la radio ,nu numai ca nu este difuzat,dar tinerii ,nu sunt la fel de pasionati,sau nu se ocupa prea mult de acest hobby ,neavand cum sa asculte,repet,din cauza faptului ca radiourile nu difuzeaza muzica lui,asa cum nici televiziunile nu  o fac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...