duminică, 20 martie 2011

Adrian Pintea-un actor de nota zece

Adrian Pintea e un actor destul de cunoscut ,foarte cunoscut care a jucat in zeci,ba chiar sute de filme,si intr-un videoclip al trupei Haiducii.
Filme precum "Padureanca","Haiducii lui Saptecai "dar si altele au facut Romania sa se mandreasca cu el ,dar si alte tari ,si romanii din diaspora.
Casatorit cu Lavinia Tatomir,el a fost un mare actor care a facut Romania sa se mandreasca cu el datorita celebritatii sale dobandita pe dreptate ,s-a chinuit si a ajuns un mare actor ,cum nu se va mai naste vreodata,si va ramane in istoria cinematografiei romanesti ca un mare actor ce nu a trait in zadar,deoarece a trait pentru film si pentru sotia lui.
Doar acesta a fost motivul pentru care el a trait ,fiind bolnav ,avand probleme cu vocea ,atunci cand s-au cunoscut ,si fiind vindecat de sotia lui ,la vremea aceea.
Si astfel a jucat in sute si sute de filme pe care le-am vazut la televizor ,si a aparut de cateva ori si alaturi de sotia lui,care totodata l-a si scapat pentru eternitate de problemele vocale pe care el le avea .
A murit acum 5 ani,dar a ramas pentru eternitate ,in istoria filmului ,fiind un actor care nu poate fi uitat ,sub nicio forma,de nimeni .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...