marți, 1 martie 2011

muzica dance si limba romana

Muzica dance este muzica de care se aude , maxim 10 ani..
Mai exact ,trupele din muzica dance,nu rezista mai mult de 4-5 ani ,10 ani e durata maxima,si se despart tocmai cand cunosc succesul,din cauza banilor.
Ca exemple as putea da trupe precum 3rei sud est,valahia,axxa ,o-zone,andre ,no coment s.a,care s-au despartit tocmai cand aveau un succes nebun,pentru ca nu se mai intelegeau .
Trupa 3rei sud est s-a destramat din cauza faptului ca, Laurentiu Duta ,a vrut sa puna band in spate,ca ei sa refaca melodiile,sa le dea o alta linie,actuala timpurilor de acum,ceilalti baieti nu au vrut ,drept urmare s-au destramat.
Axxa ,o alta trupa dance ,care canta la fel de frumos ,si care avea o muzica frumoasa,prin faptul ca nu era vulgara,adica ,ca exemplu "Esti ca un inger","Marea te cheama la ea","O zi cu tine",Tu ma faci fericit" s.a s-a destramat ,tot la fel,dar de nenumarate ori ,au revenit pe piata cu cate o melodie cu care dadeau lovitura.
As XX,canta la fel de frumos,ei s-au destramat in urma unui accident nefericit ,el a murit ,dupa care a gasit alt solist ,dar nu au avut acelasi succes.
T-shirt s-au destramat la fel din cauza banilor,cand aveau cel mai mare succes.
Body&Soul canta la fel de frumos,si canta in continuare,am vazut ca s-au refacut ,dar nu cred sa reziste prea mult.
Non-Stop ,care canta melodii precum "Jimmy,Jimmy",sau "In urma ta" s-a destramat din cauze financiare,sau din alte motive.
Gaz pe foc ,dupa un succes uimitor s-au destramat,si in ziua de azi nu mai auzim decat, de Lucian Viziru, si Paul Panait.
Bliss s-a format in urma unui concurs organizat , la Pro Tv ,si s-a destramat , dupa cativa ani in care au avut un succes nebun.
Si lista poate continua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...