joi, 31 martie 2011

Muzica si combaterea violentei

Muzica a fost intotdeauna calea cea mai simpla prin care oamenii au reusit sa inteleaga mesajul oamenilor care nu mai vor sa vada zilnic la televizor bataie,violuri ,omoruri,filme in care exista scene de agresivitate ,sau pe strazi oameni care se cearta si care se ameninta zilnic cu bataia.
Oamenii ar trebui sa inteleaga ca violenta nu e buna ,insa in sprijinul acestei afirmatii ar trebui sa stea oameni care sa-i ajute cumva pe ceilalti sa inteleaga ,dar sa vina cu argumente solide,si nu cu argumente nesemnificative.
De asemenea ar trebui facute si emisiuni care sa arate:asa da,asa nu,dar din pacate nu se face nimic in aceasta privinta,mass-media difuzeaza tot ce li se da ,daca li se dau stiri cu subiectele sus-mentionate ,asta ne dau .
Am vazut acum catva timp ,la stiri ,cum un baietel de 13 ani si-a omorat mama,si l-au dus la scoala de corectie ,ca la evaluare sa descopere ca el are o inteligenta peste medie.
Ar fi trebuit facuta o campanie serioasa ,si in scoli sa se vorbeasca mai des de violenta si despre cat de rau e sa fii violent,si sa nu intelegi ca,e ceva grav ,pentru care poti sa fii bagat in puscarie si sa nu mai iesi niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...