marți, 27 septembrie 2011

Iosif Ivanovici-o alta legenda a tarii noastre

Iosif Ivanovici este un alt actor si cantaret care a facut , si face istorie din punct de vedere actoricesc , si muzical , facandu-ne mandri din punct de vedere cultural, national si lingvistic .
Este un actor , si cantaret neintrecut  care ne face sa ne mandrim din punct  de vedere cultural, national si lingvistic , nejucand niciodata texte scrise in alta limba decat a noastra , sau necantand altceva decat melodii romanesti.
Este un cantaret care ne face mandri din punct de vedere cultural, national si lingvistic , neavand nevoie de nicio picanterie ,pentru a se face cunoscut , asa cum se procedeaza in zilele noastre.
Va prezentam, in cele ce urmeaza un fragment cu el facand ceea ce i se cere:
Este un cantaret care ne face sa ne uitam cu mandrie spre tara noastra , chiar si fara resurse pentru promovarea adevaratelor talente , adevaratelor valori care merita promovate .
Din pacate, nu am vazut nicaieri, in afara formatului electronic , desi ar merita , o biografie  despre el  si viata lui.
Este un actor , si cantaret care ne face sa spunem bucurosi , si mandri dar intr-adevar :"sunt roman !", si fara teama unor conflicte aparute pe aceasta tema,sau pe altele.
Si , nu are nici strada , desi ar merita una, fiind "un actor si cantaret intrat in istorie", pentru care ar trebui facute foarte multe.
Si , nu are nici statuie , desi ar merita una , pentru ca tinerii sa il aiba in minte si vizual, nu numai nominal , nu e suficient.
Inca un motiv de mandrie pentru noi  toti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mircea Horia Simionescu -un prozator si eseist important al tarii noastre

Mircea Horia Simionescu este un prozator si eseist  care ne face mandri din punct de vedere cultural national si lingvistic . Este un prozat...