vineri, 16 septembrie 2011

Jeana Gheorghiu-o directoare intrata in istorie

Jeana Gheorghiu este o directoare care a facut , si face istorie din punct de vedere televizionistic , fondand cele doua canale ale televiziunii nationale, dar si radiourile ca Total, si multe altele .
Este o directoare care a facut si face oamenii mandri , fiind mai tarziu si directoarea Centrului National Media .
Este o directoare care a facut si face oamenii mandri ,fondand doar radiouri cu nume romanesti ,fara nume preluate din alte limbi .
Este o directoare care ne face sa ne uitam cu mandrie , spre tara noastra ,si fara teama ca vom fi judecati .
Este o directoare care a facut si face oamenii sa spuna mandri ,dar in adevaratul sens al cuvantului :"sunt roman !", si fara teama unor diferende aparute pe aceasta tema.
Din pacate ,in afara portalurilor nu am vazut, in  nicio librarie o biografie, desi ar merita una fiind "o directoare de aur ,de care nimanui ,din niciun radio nu ii era frica".
Si nu are nici strada ,desi ar merita una ,pentru cinstirea memoriei .
Si ar merita si o statuie ,pentru ca tinerii sa o aiba in minte si vizual, nu doar nominal,nu e suficient .
De asemenea ,ar trebui difuzate si imagini cu ea vorbind, deoarece de la implinirea a trei sute de editii ,a emisiunii "Atentie , se canta !",nu au mai fost difuzate imagini ,deloc, desi ar trebui.
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...