duminică, 14 august 2011

Ion Dumitriu-Snagov-un alt mare scriitor al tarii noastre cu care ne mandrim

Am revenit!Blogul se redeschide!
Astept comentariile voastre,dar cu conditia sa nu contina ofense!
Ion Dumitriu -Snagov este un alt mare scriitor al tarii noastre care ne face mandri de tara noastra din punct de vedere cultural, national si lingvistic ,cartile sale fiind scrise doar in limba noastra si doar pentru noi.
Una dintre cartile care l-a facut cunoscut este "Romania in diplomatia Vaticanului",privind relatia tarii cu Vaticanul  si cu papalitatea .
Este un scriitor care a facut oamenii sa se mandreasca din punct de vedere cultural,national si lingvistic ,si care ne face sa ne uitam mandri spre tara noastra, fara a avea ura, sau dusmanie pentru ca nu avem resurse,mai cu seama pentru ca nu se promoveaza adevarata cultura,mai bine zis adevaratele valori.
Este un scriitor care ne face sa spunem mandri :"sunt roman !", si fara teama ca vom fi alungati,sau ca nu putem vorbi limba noastra pentru ca e "interzis".
Nu trebuie sa ne fie rusine sa ne vorbim limba,dar sa o vorbim corect!
Din pacate , in afara portalurilor nu am vazut nicaieri o biografie, desi ar trebui fiind "un scriitor de aur", pentru noi .
Si nu am vazut nicio strada care sa-i poarte numele , desi ar trebui , el facand parte din seria romanilor care ne fac mandri de tara din punct de vedere cultural, national si lingvistic, pentru simplul fapt ca si-a facut doar meseria,fara a aparea in scandaluri.
Inca un motiv de mandrie pentru noi si pentru tara !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...