miercuri, 31 august 2011

Mia Braia-o alta cantareata care face istorie si cu care ne mandrim

Mia Braia este o alta cantareata de romante care a facut si face istorie din punct de vedere muzical,si ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural,national si lingvistic ,cantand doar in limba noastra si doar pentru noi.
Este o cantareata care ne face sa ne uitam bucurosi si mandri , spre tara noastra chiar daca nu avem resurse cate ne-ar trebui pentru a promova adevaratele valori,adevaratele talente ale tarii ,dar in special ale orasului.
Este o cantareata care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural,national si lingvistic ,piesele sale nefiind traduse in nicio alta limba ,si facandu-i pe unii tineri sa faca diferenta dintre muzica buna si muzica proasta mai bine,si sa aprecieze muzica buna cu adevarat ,si sa respinga muzica de proasta calitate.
Este o cantareata care ne face sa spunem mandri,si bucurosi totodata :"sunt roman !",si fara teama ca va izbucni un conflict ideologic pe marginea acestui subiect.
Din pacate nu am vazut in nicio librarie ,desi ar trebui facuta ,o biografie despre ea si viata ei,in schimb se gaseste in format electronic,dar nu e suficient.
Si nu are nici strada,desi ar merita una ,fiind "regina romantelor",care ne va face mereu mandri din punct de vedere cultural,national si lingvistic.
De asemenea ar merita si o statuie ca tinerii sa o aiba in minte si vizual,nu doar nominal,deoarece nu toti parintii au cumparat videoul cu ea si alti cantareti de romante,dar si de muzica de petrecere.
Inca un motiv de mandrie pentru toti romanii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mircea Horia Simionescu -un prozator si eseist important al tarii noastre

Mircea Horia Simionescu este un prozator si eseist  care ne face mandri din punct de vedere cultural national si lingvistic . Este un prozat...