luni, 1 august 2011

Mircea Chiriac-un mare compozitor al tarii noastre

Mircea Chiriac este un mare compozitor al tarii noastre care ne-a facut sa ne mandrim ilustrand muzical sute si sute de filme intre care si "Doua lozuri".
Este un compozitor care a facut oamenii sa se mandreasca din punct de vedere cultural,national si lingvistic , ilustrand filme ,dar si cantand muzica simfonica , la vioara.
Este un compozitor care face in continuare istorie din punct de vedere muzical ,pe piata existand discuri cu muzica lui, scoase recent "la lumina" , de Corina Chiriac, care doreste ca tatal sa fie amintit si respectat la adevarata lui valoare.
Este un compozitor care a facut oamenii sa se mandreasca , si sa spuna bucurosi:"sunt roman !", si fara teama ca vom fi alungati,sau contrazisi de catre altcineva care are cu totul alta opinie despre tara noastra si care nu este de acord cu noi.
Are si o biografie,insa din pacate nu mai stiu cum se cheama,am vazut mai demult la "sa v-amintiti duminica",emisiune prezentata de Corina Chiriac.
In schimb, nu are o strada, desi ar merita , fiind un mare compozitor ,cantaret de muzica simfonica, dar si ilustrator muzical, al unor filme.
Inca un motiv de mandrie pentru noi si pentru tara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...