vineri, 29 iulie 2011

Duiliu Zamfirescu-un alt scriitor pentru tara noastra

Duiliu Zamfirescu este un scriitor care a dat oamenilor motive sa fie mandri din punct de vedere cultural, national si lingvistic , el scriind romane doar in limba noastra si doar pentru noi.
Este un scriitor care a facut oamenii sa fie mandri din punct de vedere cultural,national si lingvistic , el scriind doar in limba noastra si doar pentru noi.
Carti reprezentative :"Viata la tara" ,s.a ,au facut oamenii sa se mandreasca si sa spuna bucurosi :"sunt roman !",si fara teama ca vor fi jigniti , sau izgoniti din tara in care lucram si locuim.
Este un scriitor care ar merita o promovare mai mare , mai ales in randul  tinerilor ,insemnand ca ar trebui ca romanele lui sa fie comercializate in librarii mai tot timpul.
Este o "perla intre scriitorii romani",care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural, national si lingvistic , si ar merita o strada , deoarece este un "scriitor de aur", pentru tara noastra.
Din pacate ,in afara portalurilor nu am vazut nicaieri ,in nicio librarie o biografie tiparita ,desi ar merita ,fiind un motiv de mandrie pentru noi.
Inca un motiv de mandrie pentru noi si pentru tara !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...