duminică, 17 iulie 2011

Marga Barbu-o alta actrita pentru tara

Marga Barbu este o actrita care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural,national si lingvistic ,jucand doar in filme romanesti , regizate de regizori romani , pentru spectatori romani.
Unul dintre marile filme care a ramas in istorie, este filmul "Totul se plateste!" ,film care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural, national ,si lingvistic ,fiind romanesc in totalitate ,si promovand actorii valorosi ,care au ce spune, si care nu trebuie sa apara cu lucruri de importanta minora.
Este o actrita de valoare ,care ar merita difuzata si careia ar trebui sa i se atribuie o strada , care sa ii poarte numele ,dar si o statuie , deoarece merita , fiind o "stea a filmului romanesc ",si avand nenumarate roluri jucate in sute si sute de filme.
Din pacate , in afara de portalurile care ii dau biografia ,nu am vazut nicaieri o biografie completa ,pe care sa o putem rasfoi ,si sa o avem in casa mereu.
Si , tot din pacate , televiziunile nu o difuzeaza aproape deloc ,desi ar trebui , pentru ca tinerii sa aiba o cultura bine dezvoltata ,noi oricum spunand cu mandrie :"sunt roman!" ,si fara teama ca putem fi jigniti de catre cineva.
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...