luni, 18 iulie 2011

Eugen Barbu-un alt scriitor care ne face mandri de tara

Eugen Barbu(sau Dan Barbilian) este un mare scriitor care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural,national si lingvistic ,fiind un scriitor care a scris doar in romaneste si doar pentru romani ,contribuind la buna dezvoltare a vocabularului unora dintre tineri.
Este un scriitor care a facut romanii sa se mandreasca din punct de vedere cultural,national si lingvistic si care a facut , si face romanii sa spuna cu bucurie :"sunt roman !",si fara teama ca vine cineva si ne defaimeaza.
Este un scriitor ,a carui literatura ,din pacate nu se mai studiaza , si care din nefericire ,nu este difuzat la televizor sub nicio forma si nu are nicio strada,desi ar trebui , fiind un scriitor de valoare si care face oamenii sa fie mandri din punct de vedere cultural,national si lingvistic ,scriind doar in romaneste si doar pentru romani.
Din pacate , in afara portalurilor ,nu am vazut nicaieri o biografie despre el si viata lui , cu toate ca ar merita , fiind "un mare scriitor al tuturor romanilor",si care ar merita mult mai mult.
Inca un motiv de mandrie pentru noi toti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...