joi, 21 iulie 2011

Lucia Sturdza Bulandra-o actrita de nota zece

Lucia Sturdza Bulandra este o mare actrita ,care a jucat in scenete , filme ,dar si piese de teatru , scrise doar in limba noastra si doar pentru romani.
Este o actrita care a jucat in multe filme, dar si in piese de teatru , care pe noi ne fac sa ne mandrim ,si sa spunem bucurosi:"sunt roman !", si fara teama ca putem fi jigniti , sau alungati din Europa, doar din acest motiv .
Este o actrita cu o identitate foarte bine conturata ,si care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural,national , si lingvistic , jucand doar in piese romanesti , si cu un umor imens, jucand si in comedii , si care o defineau .
Din pacate ,nu am vazut nicaieri ,nicio biografie , desi ar merita si o biografie tiparita , nu doar pe portaluri , pentru ca tinerii sa aiba o cultura bine dezvoltata , si sa cunoasca adevaratele valori ale tarii .
Desi ar merita , nu am auzit pe nimeni sa spuna ca va face o strada ,pentru a o omagia , si pentru a aminti de adevaratele valori.
Inca un motiv de mandrie pentru toti romanii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...