miercuri, 20 iulie 2011

Ion Minulescu-un alt poet pentru tara

Ion Minulescu este un poet care a facut oamenii sa se mandreasca din punct de vedere cultural,national si lingvistic ,scriind doar in romaneste , si doar pentru romani .
Este un poet care a facut si face oamenii sa fie mandri din punct de vedere cultural,national si lingvistic ,si sa spunem cu bucurie in suflet :"sunt roman!",si fara teama ca cineva ne poate pata imaginea noastra de romani, sau ca putem fi jigniti de un altul.
Este un poet care ne-a facut sa fim mandri,poeziile sale avand o sonoritate aparte ,si astfel putand fi citite de orice tanar pasionat de poezie ,care doreste sa abordeze acest gen.
 Din pacate ,nu toti tinerii abordeaza acest gen, majoritatea fiind pasionati de proza , putini tineri dorindu-si sa citeasca poezii.
Din pacate ,in afara de portaluri ,biografia sa nu se gaseste nicaieri ,in nicio librarie, desi ar trebui,el fiind un poet de valoare , in adevaratul sens al cuvantului.
Si nicio strada nu am auzit sa poarte numele sau,desi ar trebui facuta o strada in memoria sa .
Inca un motiv de mandrie pentru noi si pentru tara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...