duminică, 3 iulie 2011

Tudor Vornicu-un realizator de televiziune care nu va muri niciodata

Tudor Vornicu este un regizor care a realizat emisiuni care au ramas in istorie ,ca fiind primele emisiuni ale televiziunii publice ,din perioada respectiva.
Este un regizor care a regizat emisiuni ,doar pentru televiziunea publica,doar in limba romana,si doar pentru romani ,facandu-ne mandri din punct de vedere cultural,national si lingvistic fiind un om care ne face sa ne mandrim din punctele de vedere sus-mentionate si sa spunem cu mandrie :"sunt roman!"fara ca cineva sa ne reproseze un anumit lucru .
Este o "perla intre regizorii romani" ,dar ale carui emisiuni nu se mai difuzeaza sub nicio forma ,desi ar trebui difuzate ca toti tinerii sa vada ce emisiuni erau atunci,la vremea respectiva .
Din pacate ,biografia lui nu se mai gaseste ,desi s-a editat ,dar nu se mai gaseste nicaieri,si niciun portal ,nu poseda biografia completa.
Este un regizor care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural,national si lingvistic realizand emisiuni in limba noastra ,si doar pentru noi.
Este un regizor care face romanii sa se mandreasca din punct de vedere cultural,national si lingvistic si sa isi doreasca sa revada emisiunile regizate de acesta.
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...