luni, 11 iulie 2011

Toni Tecuceanu-un actor plin de har de la Dumnezeu

Toni Tecuceanu este un mare actor ,care a facut oamenii sa se mandreasca din punct de vedere cultural ,national ,lingvistic ,dar si umoristic ,el starnind rasete la fiecare aparitie la televiziune ,dar si la teatru.
Este un actor care ne face mandri din punct de vedere cultural,national ,lingvistic ,dar si umoristic el facand parte din echipa emisiunii "Cronica Carcotasilor",unde intruchipa diverse personalitati politice,sau culturale ,facandu-ne pe toti sa radem ,dar si sa ne mandrim din punct de vedere cultural ,national si lingvistic ,jucand doar scenete in limba romana ,si doar pentru romani,facandu-i sa le tresalte inima din piept cu gandul la tara lor si la cei de acasa.
Este o "perla a umorului romanesc din emisiuni",si un om care nu va fi inlocuit de nimeni ,niciodata ,deoarece nu toti au hazul sau ,si totodata nu toti sunt dedicati meseriei in totalitate.
El a jucat si intr-un film ,cu care s-a dat lovitura la vremea respectiva:"Amintiri din epoca de aur",in regia lui Cristian Mungiu,facandu-ne din nou sa ne mandrim din punct de vedere cultural,national si lingvistic .
Din pacate nu am vazut nicaieri,in nicio librarie o biografie despre el ,desi ar merita ,el fiind unul din motivele pentru care putem spune oriunde cu mandrie :"sunt roman!",si fara teama ca cineva ne poate reprosa un anumit lucru.
Inca un motiv de mandrie pentru noi si pentru romanii din strainatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...